SERVISNI CENTAR

Ovlašteni trgovac, prvi i jedini višestruko certificirani servis u Hrvatskoj s kompletnim alatima i opremom za servisiranje brodskih motora i pogonske opreme: Mercury Outboards, Mercury Diesel, Mercury Racing, Mercruiser i Mariner.

NASTAVI ČITATI

TRGOVINA

Naša maloprodajna trgovina sa širokim asortimanom motora, rezervnih dijelova, ulja i maziva za brodske motore te raznim premazima za brodove. Ako vam je potreban rezervni dio, nemojte se ustručavati provjeriti dostupnost u našem prodajnom odjelu.

NASTAVI ČITATI

SERVISNA MARINA

Murter Nautika nudi svojim kupcima mogućnost priveza i održavanja brodova tijekom servisa - do 15 m na našem priveznom pontonu u Murteru. Naša usluge servisne marine poznate su širom zemlje kao pouzdane, sigurne i sa povoljnom cijenom...

NASTAVI ČITATI

SUHI VEZ

Suhi vez se nalazi u poslovnoj industrijskoj zoni Stankovci samo 20 km od Murtera. Zaštićen je 24/7 pod CCTV-om tijekom cijele godine.

NASTAVI ČITATI

CAFFE & DORUČAK

Caffe bar s posluživanjem doručka nalazi se na vrhu glavne zgrade u servisnoj marini, a sa svoje terase pruža opuštajuće trenutke s pogledom na more i...

NASTAVI ČITATI

NAŠE USLUGE

Naš je pristup sveobuhvatan - u svakoj prilici razmatramo zahtjeve i ekonomske aspekte svih Vaših potreba. Slobodno nas kontaktirajte.

NASTAVI ČITATI