+385 (0)22-434-413
08:00 - 20:00
info@murter-nautika.hr
Pošalji email EN HR

Servisni centar

Ovlašteni zastupnik i certificirani servis u Hrvatskoj

signature

Murter Nautika d.o.o. - 35 godina vodeći servisni centar na ovom području. Kao ovlašteni zastupnik, prvi i jedini višestruko certificirani servis u Hrvatskoj s kompletnim alatima i opremom za prijem i održavanje plovila, servis motora i servis pogona / pogonske opreme za: Merkur, Merkur Diesel, Mercruiser, Mercury Racing, Mercury vanbrodski brodski motor... Naše obučeno i iskusno osoblje može ponuditi veliki spektar usluga kao što su održavanje motora, Mercury Repowering - prema kampanjama Mercury Marine za tekuću sezonu i prema uputama i/ili jamstvenim odredbama, usluga antifoulinga koja se odnosi samo na vlasnike koji su naručili održavanje ili servis plovila/motora u našem servisnom centru. Pomažemo potencijalnim klijentima koji imaju problema s motorima i pogonom, procjenjujemo eventualno nastalu štetu i troškove popravaka.


Naše iskustvo na svim poljima u kojima djelujemo te niz usluga koje pružamo čine nas jednim od najcjelovitijih pružatelja usluga na području Murtera. Uz stalnu podršku i povjerenje naših klijenata, cilj nam je ostati u vrhu igre, ali ponizno. Naši sofisticirani sustavi, uredno dizajnirani procesi usluga, vrhunski alati i oprema, posvećenost održavanju, te niski troškovi za krajnje korisnike pomažu nam da pružimo uslužno rješenje koje je u skladu s potrebama klijenata. Pozdravljamo Vas na našoj web stranici i molimo da se za sve vaše potrebe posavjetujete s našim stručnjacima.
Certifikati koje posjedujemo su dokaz izvrsnosti i spremnosti našeg servisnog centra da odgovori i pronađe rješenje za svaki problem. Svaku servisnu situaciju otklonjamo u dogovorenim rokovima i uz garanciju na novo instalirane dijelove. Svojim kupcima pružamo usluge temeljene na konceptu "ključ u ruke".